GEWOON BROODJES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gewoon Broodjes. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 10:26 Heerlijke broodjes we hadden genoten. Daarom zo juist voor de 2e keer besteld. Bedankt!
16 mei 2024 om 7:51 Het eten was goed, wat warm moest wezen was ook warm ,goed beleggen, reden om weer een keer te bestellen
5 mei 2024 om 14:47 was prima in orde op 1 ding na ik had een broodje tartaar en daar miste ik de uitjes op voor de rest geen problemen
1 mei 2024 om 21:18 Broodje gehaktbal en warm vlees met satesaus, erg lekker! Bezorging duurde wel wat lang
1 mei 2024 om 21:03 De Hawaï bol uit de oven, was een bolletje en geen knapperige bol, maar zacht en niet lekker. Broodje a la club, was sompig en vond ik niet lekker. Niet voor herhaling vatbaar. Broodje Dewi stokbrood, was erg lekker!
1 mei 2024 om 20:59 Ik had 2 stokbroodje met beleg, was lekker. De hamburger met bacon was niet lekker, het broodjes was een normaal bolletje en geen hamburger broodje. Geen burger meer voor mij de volgende keer!
25 apr 2024 om 15:04 Heerlijke broodjes, schappelijke prijs. Proberen waard
16 apr 2024 om 18:50 Het was heerlijk. Dit gaan we vast vaker doen.
4 apr 2024 om 9:11 Prima broodjes Rijkelijk belegd
2 apr 2024 om 13:50 Lieve bezorgster die mij belde omdat ze het adres even niet kon vinden. Zalig kaaskroketje en verse goed belegde broodjes en niet al te duur. Voor herhaling vatbaar!
31 mrt 2024 om 9:58 Ontbijtbox 3 en de belegde broodjes waren top! Lekkere carpaccio, zeker voor herhaling vatbaar.
21 feb 2024 om 12:05 Lekker eten